Hjælp og vejledning

 
I står og skal have ny gulvbelægning og tænker måske: "Skal det være trægulv, linoleum, laminat eller vinyl?"
 
Et vigtigt spørgsmål i den sammenhæng er, til hvilket rum I skal bruge ny belægning. Er det f.eks. til stue, køkken eller trappe ?

Kontakt os for: 

Vi står klar med kyndig vejledning. Vi har over 15 års erfaring og ved præcis, hvad der vil være den bedste løsning for jer. Vi kan ligeledes hjælpe jer med:
  • Afmontering og bortskaffelse af eksisterende gulve
  • Spartling og opretning af undergulve
  • Opmåling og gratis tilbud på gulvbelægning
  • Opmåling og gratis tilbud på gulvbehandling og pleje

Kontaktoplysninger:

TH Gulve
Thomas Perto
Telefon: 86224569
Mobil: 51256167

Belægningstyper

Trægulve

Trægulve giver varmt og dejligt indemiljø. Akustikken forbedres og du kan vælge trætype efter behov, pris, hvad der er mest praktisk, hvor vedligeholdelsesfrit du ønsker det mm. Vi kan hjælpe dig med råd og information herom. Trægulve er et af vores specialer.

Boligvinyl

Bolig vinyl er et praktisk og slidstærkt gulv til private hjem. Boligvinyl fås i rigtig mange varianter og farver. 
 
Vedligeholdelse af boligvinyl
Vinylgulve er en belægningstype som er meget nem at rengøre. Ofte er det nok at støvsuge gulvet og når det skal vaskes anbefaler vi, at du bruger opvaskemiddel eller andet ph neutralt vaskemiddel.

Skridsikkert vinyl

Skridsikkert vinyl anvendes til gulve med stort slid og til vådrum. Skridsikkert vinyl sikrer at man undgår faldulykker. Skridsikkert vinyl fås ligesom boligvinyl i rigtig mange varianter.

Linoleum

Linoleum er et naturprodukt, der har været anvendt til gulvbelægning i 150 år. Linoleum fås som banevarer + som klikgulv med korkbagside. Det bruges med fordel på trapper, kontorer og andre typer rum, hvor der forventes meget slid af gulvbelægningen. Linoleum kan skaffes i rigtig mange flotte varianter og er et naturprodukt, du får glæde af i mange år fremover.

Vedligeholdelse af linoleum
Den bedste vedligeholdelse er vask med monell. Vask af gulvet fjerner skidt og ridser, så belægningen igen ser flot og ny ud.

TH Gulve | 8520 Lystrup  | Tlf.: 86224569